1994-1999 De eerste stappen in Wintersportland

De eerste reis was de spannendste, februari 1994 naar Gasthof Bergblick in Goldegg-Weng. Met 36 mensen op avontuur in de middle of nowhere. Een Gasthof met geen luxe, wel een jukebox. 2 broodjes bij het ontbijt en waag het niet er een extra te nemen. Wel VEEL PLEZIER gehad. Achteraf hebben we het nog vaak over deze trip gehad.

de tweede reis ging in 1995 naar Tiesch’nhof in het skigebied Schladming. Daar stond ons een verrassing te wachten want het hotel had te weinig bedden. We moesten ons opsplitsen in drie groepen. Ondanks deze verrassing toch ook toen weer een mooie reis gehad. Fantastisch weer en een mooi skigebied.

1996
Deze reis was er weer een.
Purcherhof in het skigebied Haus im Ennstal. Achter het paard skiën, Monique die niet meeging en die we misten.
6 dagen skiën, we verveelden ons op de zaterdag, dus Nico,vanaf volgend jaar skiën we ook de eerste dag!!!

1997
Bischofshofen: Hotel Schützenhof. Midden in het centrum van Bischofshofen staat dit hotel. Peter Ebner, de jonge eigenaar staat garant voor een prima verblijf. Het skigebied AMADÉ is voor de skiërs een onuitputtelijke bron van plezier. 350 km skipisten liggen op ons te wachten. Weer fantastische omstandigheden, mooi weer goede sneeuw.

Ik ben in het paasweekend met Lever reizen op een promotiereis geweest en ik heb verscheidene accommodaties bekeken in Oostenrijk. Één van deze, Hotel Seeblick, voldeed aan alle eisen die ik had ten aanzien van kamers, keuken, sauna, e.d. Ik zei tegen Joop Lever…..: Dit hotel is voor mij de aankomende keren!!

In 1998 en 1999 zijn we met veel plezier (en met een grote groep, 54 man per keer) naar Seeblick geweest. Een geweldig hotel, met een fantastische keuken, wat hebben we daar gegeten!!! Ook weer het skigebied AMADÉ, 7 dagen skiën, een mooi langlaufgebied voor de deur van het hotel. Met andere woorden 2 x een groot succes.

(Visited 105 times, 1 visits today)