Wintersport 2014

Hallo skiërs!!

wat een prachtige reis hadden we in 2014! Alles liep werkelijk op rolletjes en op een blessure van Reina na hebben we niet of nauwelijks iets vervelends meegemaakt.

Het begon al met de busreis, Arnold had de vaart er goed in bij de aanvoer naar Siegburg en daar stapte Jan op om ons in werkelijk sneltreinvaart naar Seeblick te rijden. Om Tanja niet teveel stress te geven moesten we zelfs nog een 1/2 uurtje extra pauze pakken, we wamen al om 07.15 aan. En…….  alle kamers waren meteen beschikbaar, dus iedereen lekker naar de kamer, douchen, scheren en omkleden. En na het ontbijt met de skibus naar Alpendorf.
Om 11 uur stond iedereen op de latten/boards, het was een rustige dag met wat bewolking, dus een prima dagje om mee te beginnen.

Vanaf zondag hebben we werkelijk fantastisch weer gehad, zonneschijn en een strakblauwe hemel. Daarbij prima sneeuw op de pistes, hoewel de dalafdaling ’s middags wel wat pappig werd.

Seeblick was als altijd, de perfecte plaats om te zijn! ( lukt ook wel makkelijk met dat mooie weer trouwens). ’s morgens een heerlijk ontbijtje, met de skibus naar de lift en dan lekker de hele dag actief in de sneeuw. ’s Avonds zoals altijd een heerlijk 5-gangen diner. daarna nog een afzakkertje, een potje blufpoker, lekker kletsen of vroeg het mandje in.  Iedereen had het prima naar de zin.

Ongeluk van Reina. Reina kwam in de buurt van Wagrain ten val, is vervolgens zelf ( niet handig Reina…..) teruggeskied naar Alpendorf en toen met de ambulance naar ziekenhuis Schwarzach. Vooral de schouder lijkt nu een langdurig verhaal te worden. Afwachten hoe zich dit verder ontwikkelt. Sterkte met herstel, Reina!

Donderdagavond speechavond, die in de soep liep wegens foute suikerwaardes in mijn aderen… kunnen ook wel foute WILLY-waarden geweest zijn….

vrijdagavond terug in de bus en ook de terugreis liep zeer voorspoedig. om 1/2 7 waren we al in Zevenaar bij de grens en om goed 10 uur was iedereen al (bijna)thuis.

terugkijkend op weer een topjaar, dank ik alle deelnemers voor deze mooie week en treffen we elkaar -ijs en weder dienend-  volgend jaar , vrijdag 20 februari 2015 voor de volgende reis met HUISMANSKI

 

(Visited 81 times, 1 visits today)