Hotel Seeblick – Natur & Genuss

Onze groep is al een jarenlang een graag geziene gast in Hotel Seeblick in Goldegg-Weng in het Salzburger Land.

Het hotel wordt met warme gastvrijheid gerund door de familie “Kóssner”. Onze groep Huismanski wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen waarbij we genieten van vele extra’s wat al start bij het ontbijt wat op ons staat te wachten bij onze aankomst zaterdagochtend.

Over Hotel Seeblick

Hotel Seeblick ligt aan een meertje, de Böndlsee in Goldegg in Salzburg Sprot.., Oostenrijk. Het traditionele 4 sterrenhotel. Het hotel heeft een vriendelijke familiare sfeer en gezellige kamers.
Het hotel heeft een uitgebreide wellness met Finse sauna, kruidenbad, een infraroodcabine. Ook is er een ontspanningsruimte, een overdekt zwembad en zelfs een schoonheidssalon. Badjas en speciale saunahanddoeken liggen op de kamers.

Het Hotel biedt comfortabele kamers en suites met balkon. Er is een gezellig restaurant met traditionele keuken en een bar voor alle mogelijke drankjes.

Ontbijt en dinner

s ochtends is er een uitgebreid en heerlijk ontbijtbuffet voor een goede start van de skidag. Koffie, thee, cereales, fruit, diverse soorten brood en bolletjes en een zeer ruime keuze aan beleg.

Tijdens het ontbijt geeft ieder van onze Huismanski groep zijn persoonlijke keuze door voor het hoofdgerecht bij het avondeten. Iedere dag is er keuze tussen 3 hoofdgerechten waaronder veelal een vegetarische optie. Speciale dieetwensen en allergieën dienen vooraf aangegeven te worden.

’s Avonds dineren we rond 19u met zijn allen in het restaurant. We starten met een heerlijk salade buffet waarna er een Oostenrijks 4-gangen diner geserveerd wordt.

Zie voor meer informatie de website van Hotel Seeblick

Hotel Seeblick **** | Natur & Genuss

Familie Kößner
Mitterstein 2 | Böndlsee
5622 Goldegg

Tel. 0043 6416 7312
Fax: 0043 6416 7312-33
E-Mail: info@hotelseeblick.at
Website: www.hotelseeblick.at

 

 

(Visited 334 times, 1 visits today)